Supreme X Burberry spájajúce sily pre nápadnú kapsulu na jar 2022

, ktoré sú v súlade s fámami, ktoré sa najprv šírili začiatkom januára, Ultimate teraz overil svoje partnerstvo s Burberry, a tiež uverím, že keď uvádzame, že je to obrovský . Pre jar 2022 sa Ultimate X Burberry spojil rovnako ako vytvorenie rozsiahlej škály tovaru, z ktorých všetky sa objavujú s výrazne britskou témou.

Keďže všetka metóda už v roku 1856 poskytla Burberry niekoľko najlepších špičkových módy ponúkaných na trhu, ako aj do dnešného dňa, značka je neustále odvážna, ako aj provokatívna vo svojej jedinečnej štýl.

Obrázok prostredníctvom najvyššieho
Táto najnovšia zbierka sa zobrazuje s množstvom siluiet podporovaných štýlovými príslušenstvami. Zahrnuté v partii vidíme kabáty Mac, dolu nafúknuté, bundy truckerov, mikiny, džínsy, šortky, tričká, ako aj oveľa viac, z ktorých väčšina využíva v nejakej podobe Burberryho tartan.

Obrázok prostredníctvom najvyššieho
Medzi standouty patrí zodpovedajúca denimová súprava s tradičnou svetlo modrou, ružovou tartánom, ako aj béžové tartanské výtlačky. Na inom mieste vidíme výber kusov vonkajších odevov, z ktorých všetky nesú logo Burberry koní na zadnej strane, tentokrát s pridaným konečným detailom.

Obrázok prostredníctvom najvyššieho
Pre tých, ktorí hľadajú policajného dôstojníka túto monumentálnu spoluprácu s Ultimate X Burberry, bude ponúknutá tento štvrtok 10. marca o 16:00. V ďalších správach Ami X Puma vytvára celý rad spôsobov života SS22.

Obrázok prostredníctvom najvyššieho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top