Veľkosť? X Adidas Originals Campus 80 je inšpirovaný Classic Fight Club z roku 1999

ako jeden z najlepších kolaborátorov tenisiek v hre, veľkosť maloobchodného predajcu so sídlom v Spojenom kráľovstve? je opäť späť s úplne novou spoluprácou s Adidas Originals. Duo sa spojilo rovnako ako práca na kampuse 80 a vyvodilo motiváciu z kultového Classic Fight Club z roku 1999, ktorý nezodpovedá nikomu inému ako Bradovi Pittovi. Pár, ktorý je vyzdobený predovšetkým v čiernej farbe, sa môže pochváliť intímnymi detailmi, ktoré radi potešia akékoľvek tenisky.

Ako kývnutie na rozdelenú osobnosť Tylera Durdena vo filme, každá teniska tiež zobrazuje trochu odlišný vzhľad, čo je presne ten druh funkcie, ktorá na nás zapôsobí na TSS! Obe tenisky tiež obsahujú značku „Hustler“ na rôznych miestach v celom dizajne, priamo odkazujú na košeľu, ktorú nosí Durden počas filmu.

Obrázok cez veľkosť?

Obrázok cez veľkosť?
Červené a biele detaily zdobia zvršok po celej semišovej konštrukcii, pričom ďalšie elegantné odkazy vrátane „Project Mayhem“ vytlačené vedľa podpisu Adidas Tri Stripe Branding a biele detaily, ktoré predstavujú Oxfordské košele, ktoré nosia členovia Fight Club. To všetko je doplnené logom filmu vytlačeného na priesvitnú gumu pre ikonický dotyk.

Ak chcete dostať ruky na veľkosť? X Adidas Originals Campus 80, potom je pár nastavený na uvoľnenie výlučne prostredníctvom veľkosti? Obchody 10. septembra v limitovanej edícii Pink Shoe Box, aby vzdali hold podpisovému mydlu filmu. Uistite sa, že ho budete mať uzamknuté priamo tu u jediného dodávateľa pre všetky najnovšie správy a aktualizácie, a keď ste tu, pozrite sa na „Toadstool“ Nike Air Huarache, ktorý sa vracia od roku 1992!

Obrázok cez veľkosť?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top