Uncategorized

Choďte z vysokých ulíc na vysoké vrcholy s Ultimate X The North Deal s Summit Séria Spring 2021

Ultimate X The North Deal S Are späť s ďalším treskom! Len niekoľko týždňov úspešní ich mimoriadne predpokladanej Collab s Timberland, NEW YORK-BASHE BASE STREETWEAR Značka má, keď sa opäť spojil sily s vonkajšími špecialistami sever, aby nás priviedol po golab fantastickej veľkosti!

Po prepojení pre svoje prvé partnerstvo celú metódu späť na jeseň / zimu 07, tieto dve značky sa takmer každoročne zrazili, že nám priviedli niekoľko z najvyhľadávanejších gráilov v Streetwear a predpovedáme tentoraz okolo nebude nič iné!

Obrazom
Najaktuálnejšie prírastky sú sústredené okolo severnej série summitov, zbierku oblečenia navrhnutých pre najťažšie horolezecké podmienky. S shell bundy, trénerové bundy, nohavice, potenie a doplnky všetko v ponuke, Ultimate a sever, s ktorými sa nezaujímali žiadne náklady na to, aby nás zbierka vyvinula pre dokonca aj najhoršie skrine.

Palica vonku kolekcie sú vodotesné nylonové bundy, ktoré fungujú exteriérové ​​uťazené švy pre maximálnu bezpečnosť z prvkov. Okrem toho je cesta raketového batohu vybavená 420D SHREDSTOP ™ Nylonom a shellom odolným voči vode, aby sa všetky vaše dôležité majetok uchovávali bez rizika a suché.

Obrazom

Obrazom
Zber je nastavený na zníženie o 11:00 27. mája. Ako obvykle, predpovedáme, že to bude jeden tvrdý policajt, ​​takže ak sa vám darí, aby ste boli jedným z šťastných, dajte nám pochopiť, čo zvládnete, že sa zdvihnete! V iných správach, Dior X Air Jordan 1 klesá v troch oveľa viac farieb.

Obrazom SUPREME

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top