Zbierka odevov Stüssy X Nike 2021 je vyrobená z Upcycled Textil

pre svoju prvú kolekciu odevov z roku 2021, Shawn Stussy a Swoosh sa stretli pre zbierku Stüssy X Nike 2021 a berie všetko, čo vieme o oblečení o oblečení Výroba na ďalšiu úroveň. Kapsula, ktorá bola vyrobená z Upcycled Nike tkaniny a textilu, pozostáva z trojice kusov, ktoré sú vyrobené na otáčanie hlavy.

Obrázok pomocou stüssy

Obrázok pomocou stüssy
Vrátane pulloverovej mikiny, dvojice trackpants a sukne, každá z nich je natretá v svetlo šedej farbe palety so špeciálnym zeleným gradientom, ktorý využíva výrazný pop kontrastu. Celé balenie Nike, pripevnené gombíkami a nastaviteľnými pullcordmi v celom texte, využíva najlepšie pohodlné karanténske prispôsobenie, ktoré si všetci zaslúžime.

Pokiaľ ide o materiály, kusy sú vyrobené z priesvitného Ripstopu, ktorý využíva najmenej 75% recyklovaného nylonu, ktorý značka Beaverton získava z odpadových produktov, ako sú koberce a rybárske siete. Sú tiež nafúknutí termore Ecodown, ktorý nahrádza normálny znak recyklovaným polyesterom, ktorý nesie rovnaké izolačné vlastnosti.

Obrázok pomocou stüssy

Obrázok pomocou stüssy
Na celom svete 29. januára, dajte nám vedieť, čo si myslíte o zbierke odevov Stüssy X Nike 2021 ao kusov, ktoré máte záujem o zvládanie. V súvisiacich správach to vyzerá, že Ultra Limited Stüssy X Nike Air Force 1 „ručne farbený“ tento týždeň klesá!

Obrázok pomocou stüssy

Obrázok pomocou stüssy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top