Uncategorized

Nahliadnite na Nike Dunk Low „Brooklyn Nets“

, keď sme techniku ​​75. narodeninových osláv NBA. Nízke „Brooklynské siete“. Vyložené vo farbách slávneho tímu, vydanie je špecifické pre hit s teniskami, ako aj fanúšikmi basketbalu po celom svete, ako aj v prípade, že popularita dunkov v tomto roku bude mať čokoľvek, tieto budú absolútne odletieť z regálov. !

Dunks poskytujú okamžitú historickú atmosféru ako tradičné blokovanie farieb na vysokej škole predstavuje farby námorníctva, bieleho, strieborného a červeného, ​​ktoré všetky bez problémov spolupracujú. Dunk debutoval všetku metódu už v roku 1984, ako aj nebol vytvorený nikto iný ako Peter Moore z AJ1 slávy. Berúc do úvahy, že je to popularita poháňaná do nových výšok a zostane jeden z najvýznamnejších tenisiek doteraz.

Obrázok pomocou PvasneakersNike Dunk Low „Brooklyn Nets“

Int’l Diship

Pozrieť viac

Obrázok pomocou PvasneakersNike Dunk Low „Brooklyn Nets“

Int’l Diship

Pozrieť viac

Vyrábajú sa z prémiovej kože po celú dobu dlhotrvajúceho a atraktívneho dotyku, pričom logo spoločnosti Nike’s Swoosh sa vyskytlo na bočných aj stredných stránkach pre nestarnú značku. Medzi ďalšie významné vlastnosti patria odznaky Brooklyn Nets na pätách, ako aj témy typu Nike na kartách jazyka, ako aj na päte. Branding NBA 75. výročia sa tiež objavuje spolu s diamantovými čipkovanými dubraesmi.

To sa nachádza na vrchole plnej dĺžky vankúšanej medzipodošvy Nike, aby sa ubezpečilo, že tieto problémy nemajú fungovanie ako celodenné pohodlné steppery! Ak sa snažíte policajného dôstojníka Nike Dunk Low „Brooklyn Nets“, potom ich uchovajte v ideálnom práve tu u jediného dodávateľa, pretože vás budeme aktualizovať oveľa viac informácií, hneď ako ich budeme mať! Medzitým presne skontrolujte, do akej miery tento pár Scarr’s Pizza Air Force 1S ponúka!

Obrázok pomocou PvasneakersNike Dunk Low „Brooklyn Nets“

Int’l Diship

Pozrieť viac

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top