Ovplyvnení štýlom London Fashion Week Street

New Yorkers stanovili bar vysoko s luxusnými výrokmi v štýle ulice, keď najvýznamnejšia udalosť módy zasiahla mesto, ktoré nikdy nespí minulý týždeň.

Nikdy neboli preraní, inteligentní Londýnčania Style Londoners vyšli v tejto sezóne rovnakou silou pre London Fashion Week a darovali nás s neobmedzenou inšpiráciou na šatníky.

Vľavo – biely konverzácia všetkých hviezd

Fashionisti, ktorí sa stanú dažďom v Balenciaga, ako aj v Burberry, uprednostňujú veľké zákopové kabáty a blejzre, ktoré boli doplnené skutočne renomovanou obuvou.

Vľavo -, najlepšie – nový Balance 574 Pastel Green

Medzi tenisky v centre pozornosti patrili vyhľadávané Triple Balenciaga Triple, Triple Black Nike TNS, silné pastelové nové zostatky, ako aj audaticky Orange Nike Air Vapormax Plus.

Vľavo-Otvorenie ceremoniálu Logo-Trim Botton-Jersey Bottoms & Amp; Nike Air Max Plus TN v trojnásobnej čiernej, najlepšej – Nike Air Vapormax Plus v Orange

Uličné sponky z off-bieleho dominovaného príslušenstva, celkovo s farebnými odtieňmi pre vintage ovplyvnený estetika.

Vľavo – Burberry Tan Rainbow Skontrolujte Harrington bundu

Z týchto záberov je odstránené, že vzor robustných obuvi nikam nejde, takže nezabudnite zásobiť zbierku tenisiek otca, aby ste sa s vami stretli s rokom 2018.

Right -Adidas Adibreak Track Pants v Burgundsku

Vrstvenie je nevyhnutné pri transformácii vašich potí, ako je módna elita, spárujte vaše stopy s adibreakovými stopovými nohavicami s prepojkom na krk v rolke, ako aj androgynous Duster Coat pre pridanú hranu.

Nezabudnite dodržiavať jedinú dámsku pre oveľa väčšiu motiváciu v štýle pouličného štýlu, ako aj aktualizácie VIP Fashion Week.

Obrázky s láskavým dovolením Jonathana Daniela Pryceho, ako aj pauza online/@lauren_Mustoe_

Máte vynikajúce správy? Pošlite nám priamo na adresu Newsbox@thesolesupplier.co.uk, aby ste sa mohli predstaviť.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top