Pripomienka na vydanie: Nenechajte si ujsť Skepta X Nike Air Max Tailwind 5!

Nemôžeme uveriť, že Skepta takmer dva roky, aby sme našli ďalšie prskajúce Swoosh Collab, avšak úprimné, čakanie stálo za to. Skepta X Nike Air Max Tailwind 5, ktorý bol oficiálne odhalený počas živého vysielania na Air Max Day 2021, je perfektnou kombináciou tradičných aj moderných, ako aj moderných, ako aj moderných, ako aj zajtra, ktorá sa má zajtra znížiť 2. apríla o 8.00 hod. U niekoľkých maloobchodníkov!

Verzia topánky British Grime Artist of the Shoe, ktorá sa uzatvára kultového Air Max Tailwind 5 V žiarivej „chrómovej modrej“ alebo „jasne modrej farbe“ palety sa trblietavý strieborný swoosh požičiava od svojho predchádzajúceho Shox TL, ako aj to je doplnené kovovým obrysom naprieč bočnou aj strednou pätou. Dole dole objavíte ďalšiu robustnú celkovú stredozázku s radom viditeľných bublín pre pohodlie a tlmenie, ktoré nerozumie nijakým hraniciam.

Int’l Diship

Pozrieť viac

Int’l Diship

Pozrieť viac

Samozrejme, ak chcete chytiť tento SK Air, s najväčšou pravdepodobnosťou má veľa spoločného s dúhovými akcentmi v jazyku aj na päte. Prikývnutie na umenie termografického obalu z nevedomosti o albume Skepta v roku 2019 je blaženosť, toto je koláž Nike, ktorý vážne nechcete prehliadnuť.

Zajtra, pristátie 2. apríla o 8.00 hod., Skepta X Nike Air Max Tailwind 5 je definitívny policajt. Pochopte, čo veríte v túto spoluprácu, ako aj keď ste tu, môžete sa tiež lepšie pozrieť na striedanie Skepta X Nike Air Max Tailwind 5 “University Red”!

Int’l Diship

Pozrieť viac

Int’l Diship

Pozrieť viac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top