Uncategorized

Pripomienka na vydanie: Nenechajte si ujsť Air Jordan 1 Vintage High OG “Light Smoke Gray”!

Čakanie je takmer u konca. V marci úplne unikla späť, Air Jordan 1 Vintage High OG „Light Smoke Grey“ je, ruky nadol, jedna z najočakávanejších farieb celého roka. Ohnivý doplnok k akémukoľvek kolekcii, je pripravený predstaviť zajtra ráno o 8. júli 11. júla!

„Svetlý dymový šedý“ má výraznú podobnosť s vysokou výškou Dior X Air Jordan 1, ktorý klesol minulý týždeň. Maľovaná v čistej šedej aj bielej palete, Nike ju tam mohla nechať tak dobre, ako by už mali víťaza, ale okolo členku vstrevili pomlčku „Varsity Red“ na prskanie horúceho horúceho Pop kontrastu, ktorý určite otočí hlavy kamkoľvek.

Obrázok cez Nike
Swoosh, ktorý načrtol milosti, bočné, ako aj stredné bočné panely, ako aj zaokrúhlenie všetkého vypnutia, ikonická téma Winged Basketball Air Jordan 1 je jemne vylúčená, čím sa dokončí estetika Clean Cut.

Očakáva sa, že sa v sekundách ponúkne v priebehu niekoľkých sekúnd, nemalo by sa chýbať Nike Air Jordan 1 “Light Smoke Grey”, takže ak chcete zajtra 11. júla, nezabudnite ho uzamknúť u jediného dodávateľa! Pochopte, či budete chytiť pár, ako aj v súvisiacich správach, seriózne Únie LA Vibes na Air Jordan 1 Mid SE „Black Toe“!

Obrázok cez Nike

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top