Uncategorized

Uniknuté obrázky povrchu umelca, dizajnéra, profesionála a modelu Blondey McCoy X Adidas Superstar

, na tejto Zemi nie je nič, čo Blondey McCoy nemôže urobiť. Národný poklad, ak sú tieto úniky pravdivé, vyzerá to, že britský multishenát má tiež spoluprácu Adidas v dielach! Obrázky s láskavým dovolením japonského tenisky zasväteného @us_11, tu je lopatka!

Blondey McCoy X Adidas Superstar, ktorý vezme jedného z jeho preferovaných tenisiek všetkých čias, je na rozdiel od všetkého, čo ste predtým videli. Hladká koža zasiahne úplne čistý zvršok, ktorý je vyrobený z priehľadného polyuretánu, zasiahne šnurovací systém a tri pruhy značky v bielych a čiernych odtieňoch.

Dole dole nájdete tmavo hnedú medzipodošvu a doplnkovú špičku škrupiny a všetko zaokrúhľte, zlatá fólia „blondínka“; Branding zasiahne bočný panel a dokončí nadčasovú estetiku.

Aj keď to nie je jeho prvýkrát prepracovanie klasickej topánky Adidas, je to zatiaľ ruky dole. V tomto okamihu, o Blondey McCoy X Adidas Superstar nie je známe takmer nič iné. Dajte nám vedieť, čo si myslíte, a keď ste tu, prečo sa nezaoberať na celom rozsahu tenisiek Adidas?

Blondey pic.twitter.com/f4eser797y

– STMR useleven (@us_11) 17. júla 2019

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top