Limewire sa opätovne opätovne opätovne rozpráva inovácia na trhu NFT

okolo nás, sa neustále mení a zahŕňa čokoľvek z hudobného priemyslu, hier, umenia a oveľa viac. Okrem najnovšieho trendu sú v tejto oblasti vítané nespočetné významné značky denne. Dnešný posledný člen? Limewire.

Služba spoločnosti LimeWire v roku 2010 bola pôvodne predstavená na začiatku 2000 -tych rokov, ako aj milióny jednotlivcov na celom svete pre svoj jednoduchý systém na sťahovanie hudby, spoločnosť LimeWire bola ukončená v roku 2010 z dôvodu veľkého rozsahu situácií porušenia autorských práv v hudobnom priemysle.

Noví majitelia firiem, Paul, ako aj Julian Zehetmayr, však v súčasnosti v procese opätovného uvedenia značky ako trhov NFT. Nadchádzajúca platforma NFT Trading Platform uvádza, že umožní jednotlivcom vykonávať transakcie bez použitia krypto peňaženky, čo znamená, že sú akceptované debetné a kreditné histórie, ako aj karty pre kreditné histórie ako vývoj splácania. Okrem toho nový limewire nebude fungovať nielen hudobné NFT, ale aj tovar, umenie, ako aj mnoho ďalších.

Aké sú vaše názory na návrat Limewire? Jeho oficiálny server Discord sa už otvoril a má na svojom webe systém registrácie čakacej listiny pre záujemcov. Uistite sa, že zostanete zamknutí priamo tu u jediného dodávateľa, aby ste zostali v porozumení všetkých najnovších NFT a krypto noviniek. Pokiaľ ide o podobnú tému, tu je dôvod, prečo sú hudba NFT ďalšou obrovskou vecou.

Obrázok cez LimeWire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top