Yeezy vylepšená 350 V2 “Dazzling Blue” klesá začiatkom budúceho roka

už v roku 2018, vy ste sa rozhodli prepnúť vzorec 350 V2 zavedením Monofilament Mesh Stripe. Vzhľadom na to, že každá jednotlivá farba, ktorá bola vyhodená, predstavovala tento špeciálny dizajnový prvok. S tým povedal, že to vyzerá, že americký rapper a dizajnér budú hádzať veci späť, keď sa prvýkrát pozrieme na Yeezyho vylepšenia 350 V2 „Oslňujúca modrá“!

Tento Yeezy má výraznú podobnosť s balíkom „Black Friday“ v roku 2016, ktorý obsahuje klasiky, ako napríklad „Oreo“. „Sply-350“ robí víťazný návrat, a hoci stále nevieme, čo to vlastne znamená ešte o päť rokov neskôr, sme vďační, že je späť.

Int’l Diship

Pozrieť viac

Hrubé lane šnúrky spájajú všetko k sebe a podpisové šitie prechádza cez stred 350. Aj keď nie je viditeľná značka adidas, päta je zdobená 3M tromi pruhmi ako kývnutie nemeckému obriemu.

Pod tým všetkým je slávny rebrovaný medzipodošva, ktorý bol základom Yeezy, pretože rok 2015 je naplnený zlepšením technológie pre pohodlie a tlmenie, ktoré naďalej vedie poplatok aj všetky tieto roky neskôr.

Int’l Diship

Pozrieť viac

Hovorí sa, že Adidas Yeezy vylepšuje 350 V2 “Core Black Black Blue”. presný. Dajte nám vedieť, či sa chystáte na tieto začiatkom budúceho roka a v súvisiacich správach sa Yeezy vylepšil 350 V2 „Blue Tint“ Rettock Rettock bol oneskorený!

Int’l Diship

Pozrieť viac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top