Uncategorized

Tu je to, ako Instagram styluje Yeezy 700 V2 Geode

vážne, chce Kanye West na chvíľu prestávku – je to jedno vydanie Yeezy za druhým !! Ak, rovnako ako mnohí z nás, ste za posledný mesiac žili z diéty s veľmi rezancami, tento víkend mohol vidieť ďalšiu ranu do vašej zmenšujúcej sa bilancie banky. To je pravda, ešte ďalší Yeezy 700 bude žiť a v závislosti od vašich preferencií by to mohlo byť príliš dobré na to, aby sa dalo odovzdať.

Ako druhý štýl v rozsahu Yeezy V2 prichádza „Geode“ s mierne odlišným konštruktom ako OG. Hrubá sieť je obklopená panelmi prémiovej kože, zatiaľ čo 3M akcenty prinášajú určitý kontrast pozdĺž bočnej steny. Lope Laces sú ďalším odlišným znakom „geode“.

Nie je možné poprieť, že je to odvážna topánka, ale problém v ňom spočíva; Ako upravujete takú robustnú siluetu?! Našťastie Instagram ponúka inšpiráciu. Tu uvádzame niektoré z najlepších stylingových záberov, ktoré sú v súčasnosti trendy.

Nie je ľahké vytiahnuť džínsy s nadmerne veľkým geode Yeezy 700, ale dá sa to urobiť. Nezabudnite sa vyhnúť džínsovej džínsu-v skutočnosti nikdy nenoste topánky s žiadnym trénerom … obdobie!

Vzhľadom na to, že Yeezy 700 je taká dominantná topánka, budete si chcieť zvoliť džínsovinu, ktorá je dosť nezobraná, ale zužuje sa pri členku. Toto nie sú topánky, ktoré sa hojdajú s tesnými džínsami alebo jeggingmi !!

Väčšina záberov na nohách Yeezy Zvýši 700 V2 Geode predstavuje hrubé bežecké joggery alebo nylonové nohavice. Je to vrecká z týchto nohavíc, vďaka čomu sú ideálnou voľbou proti nadmernej siluete.

Vzhľadom na to, že táto najnovšia farba je dosť nenáročná, môžete s nimi dostať preč spolu s šedými, námornými alebo čiernymi bežcami.

Khaki tiež funguje dobre, ako tu vidí klasické ponožky na show, ktorý bol Kanye West známy. Kontrast s párom funky farebných ponožiek. Trénerom bude venovať oveľa väčšiu pozornosť a rozpadne niektoré z tých tmavších odtieňov.

Teraz by ste mohli byť presvedčení, že Yeezy 700 Geode sa oplatí ostreľovať. Niekoľko predajcov sa zajtra začína vyskytovať, ale hovorí sa, že Adidas UK spustí najvyššie množstvá akcií.

Uložte si záložku stránku a buďte pripravení na to, aby sa tento front prežil od 6.45 hod. Ak chcete získať oveľa viac aktualizácií a upozornení, udržujte ich uzamknuté na @Thesolerestocks.

Obrázky cez @iamfamousnobody, @monsieurbanana & @Hanzuying

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top