Viac informácií o informáciách o uvoľnení pre Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’

Obrázok cez Hanzuing
Keď sme veľmi najprv položili naše oči na Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ na samotnom miske späť vo februári, sme veľmi veľmi spadli ako okamžite. Jeden z mnohých experimentálnych swooshových partnerstiev La plameňa, každý jeden detail o tejto topánke len kričí “štatút grálu”. Teraz, asi sedem mesiacov neskôr, oveľa viac informácií o vydaní sa objavili!

Oblečený v paneloch prémiového nubuk, vzduch Jordan 6 je ponorený do bohatých ozbrojených síl ekologicky šetrný odtieň, ktorý je ideálny pre jesenné mesiace dopredu. Pozoruhodné “infračervené” akcenty vytvárajú svoju metódu na predný jumpman, čipky prepínač, ako aj kartu päty, rovnako ako kradí čierne pogumované aspekty poskytujú topánku tvrdý, rovnako ako pripravené estetické. Perforácie zasiahli bočné, rovnako ako mediálne bočné panely pre ďalšiu priedušnosť, rovnako ako malé vrecko zdobia členok, takže si môžete uložiť svoj trik Stash.

Obraz cez hanzuing

Obraz cez hanzuing
Jedným z najčistejších vlastností ‘Cactus Jack’ musí byť vzduchový medzipodrážka, ktorá svieti v tme, keď sú svetlá otočené. Jeden z najobľúbenejších trendov Trendy za rok 2019, táto funkcia bola videná vysoké teplé tenisky, ako napríklad Yeezy Zvýšenie 350 V2 ‘Gid’ a samozrejme, Jordánsko Mars 270 ‘zelená žiara’.

Ak chcete, Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ vo vašej zbierke, je to nastavené na hit police 14. septembra – to je len dva týždne odteraz! Cena na približne 210 GBP, uistite sa, že začnete ukladať, ak plánujete policajt! Mohlo by to ešte byť Scott’s Finest Nike partnerstvo ešte? Pochopte, čo je na vašej mysli, rovnako ako uistite sa, že ho uchovávate na jediný dodávateľ pre najnovší, rovnako ako najväčší gossip vo svete tenisiek.

Obraz cez hanzuing

Obraz cez hanzuing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top