Uncategorized

Partnerstvo spoločnosti Penn X Vans slúži trojici tenisových tenisiek

bez ohľadu na topánky, ktoré máte vo svojej zbierke Ideálne, nezabudnite doplniť niektorú oblasť pre extrémne očakávanú spoluprácu Penn X Vans. To isté ako Distinguished California Skatewear Label Vans, ktoré pôvodne začali ako gumová spoločnosť, Penn sa tiež špecializovala na gumové výrobky, ale nakoniec sa zamerala na vytvorenie maximálnej kvality tenisových guľôčok, ktoré sa teraz využívajú vo všetkých prestížnych expertných tenisových udalostiach. Obaja hrajú veľkú funkciu v ich príslušných odvetviach, ale títo dvaja sa teraz zhromaždili, nie ako oponenti, avšak sila dvojnásobne pripravená dominovať hlinenému súdu, ako aj ulíc s trojíkom tenisových tenisiek.

Súbor obsahuje tri siluety z Vans veľmi populárne zostavy pripravené aspektmi spoločného značenia, ktoré uspokojujú estetiku oboch milovníkov dodávkových vozidiel, ako aj usilovných tenisových hráčov, ako aj fanúšikov. Či už ste ctižiadostivá tenisová hviezda alebo profesionálna korčuliar, alebo výlučne okoloidúci oboch športov, tieto súdu, ako aj na ulici, ktoré sú zaručené, že budú novým esom vašej rotácie, a to všetko vďaka svojej ultra-mäkkej Comfyscushovej Používa poburujúcu úroveň pohodlia a tlmenia.

Obrázok prostredníctvom dodávok
Na základnej línii sa Penn Lowland CC ujme vedenia čistým bielym zvrškom. Inštruktori fitness inšpirované korčule sa chvália slávnym logom „Flying V“ po stranách v rôznych farbách modrej farby, doplnené kúzlami šnúrky s témou Penn. Dvojica dodávkových vozidiel autentických, opäť v bielej farbe, dodržiava po línii ošetrenej medzipodoškou, ktorá vykazuje grafiku inšpirovanú vintage v červenej farbe pre kontrastný zásah. Prerušením súpravy je nestarový dizajn spoločnosti Vans, ktorý vychvaľuje podpisovú žltú a oranžovú fluorescenciu Pennsylvania Rubber, ako aj oranžový fluorescent cez prednú časť prednej časti prednej časti chodidla, ktorý bol zaokrúhlený tradičným vzorom šachovnice skatewear, ktorý vyradil zvršok inšpirovaný tenisom.

Ak sa snažíte policajt, ​​je lepšie byť rýchly, pretože partnerstvo Penn X Vans sa teraz ponúka v dodávkach a vyberte si obchodníkov na celom svete. Keď ste tu, skontrolujte kolekciu Dverpeson X Vault by Vans Collection, a uistite sa, že ste ju udržali v ideálnom práve tu u jediného dodávateľa, aby ste vždy pochopili všetky najlepšie dátumy vydania inštruktora fitness.

Obrázok prostredníctvom dodávok

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top